• info@gilanyiattila.com
ittazido
Share on facebook
Share on email

Túl vagy a Karácsonyon, minden csodálatosan telt, telezabáltad és teleittad magad, ajándékoztál és ajándékokat kaptál… szóval összefoglalva, egy elég f*sza karácsony volt, amit szépen ki is érdemeltél!

Ez az évnek az a része, amikor akarva-akaratlanul is hálásnak érzed magad mindazért, amid van, amit elértél és amit az élettől kaptál ajándékba. A rengeteg szeretetért. Sok embernek ennek a töredéke sem adatik meg, szóval dőlj hátra egy kicsit és élvezd, köszönd meg a környezetednek, a családodnak és magadnak is. Végy pár nagy levegőt és élvezd ezt a melengető érzést. Gondolj arra a sok jóra, ami történt veled és arra is, amit Te magad vittél véghez. Szánd rá az időt. 

 

Jó érzés, ugye?

Ezt a csodálatos pozitív energiát vidd át a következő évbe és hasznosítsd. Ez a lehető legjobb lelkiállapot új magaslatok megugrásához. Szeretve és biztonságban érzed magad és ebben az állapotban vagy leginkább képes kockázatot vállalni. Az Újév közeledtével pedig többet gondolsz a jövőre, arra, hogy miket szeretnél elérni. Tervezgeted a 2019-es évet, és ez még inkább növeli a kockázatvállalási hajlamodat. 

 

Igen, ilyen egyszerűen működünk 😊 A siker legnagyobb része a beállítottságodon, a lelkiállapotodon múlik. Bevállalod vagy sem? Ha nem minden a tervek szerint alakul akkor befékezel, vagy meglátod és kihasználod az újabb lehetőséget?

 

Mi az az öltet, vagy terv, ami egy ideje ott motoszkál a fejedben, de sosem vágtál bele? Tudod, amit mindig halogatsz, mondván, hogy nincs itt az ideje, vagy úgysem jöhet össze, de aztán valahogy mindig újra előjön. Te pedig továbbra is csak jössz magadnak a hülye kifogásokkal. Na ezt a hülye kifogásokat hajtogató hangot kapcsold ki, és hallgass a másikra, aki mindig újra felhozza a témát. Mit is mond? Hogyan kéne csinálni?  

 

Én azt mondom, hogy most kell megugrani. Ha nem most, akkor mikor máskor? Komolyan kérdezem. Hacsak nincsenek kész, pontos terveid, én azt mondom, hogy MOST LÉPJ. Ez a legjobb pillanat. 

VEDD A KEZEDBE A TELEFONT! KÜLDD EL AZT AZ EMAILT! ÍRD MEG VÉGRE AZT AZ ÜZLETI TERVET! 

Vágj bele. Vágj bele magadért, és azért a rengeteg sok emberért, akiknek hozzájárulhatsz a boldogulásához, boldogságához akkor, ha Te magad megvalósítod az álmaidat.

Ha segítség kell, itt vagyok 😊

Ha szeretnél tudatosabban élni és sok hasonló értékrendű emberrel találkozni, gyere el A legjobb önmagad tréningre!

Iratkozz fel a hírlevélre

Inspirálódj és tanulj

Oszd meg mással is!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Szeretném olvasni a hírlevelet