• info@gilanyiattila.com

Miért teljesen fölöslegesek az újévi fogadalmak?

action
Share on facebook
Share on email

Talán egy olyan blogot vártál mára, amiben a 2019-es fogadalmak megtartásához ad segítséget..

De nem teszem, mert igazából nem hiszek bennük.

Miért?

Mert egyszerűen nem kell megvárni a januárt ahhoz, hogy megtegyél valamit. Egészségesebben akarsz élni? Lefogynál? Új üzletbe kezdenél?  Hajrá! Tudod jól, hogy ezek a dolgok nem maguktól fognak megtörténni. Főleg attól nem, ha azt mondod, hogy majd januárban.

Célkitűzés?

Nem. HALOGATÁS. Majd holnap, majd jövőhéten, majd januártól. A valódi célkitűzéseket nem az újévhez, vagy más szép kerek dátumhoz kötjük, hanem a racionálisan kiszámolt leghamarabb megvalósítható időponthoz. Ha most elkezdek dolgozni valamin, mikorra tudok eljutni A-ból B-be? Mennyi idő szükséges az egyes lépések megtételéhez?

Természetesen vannak könnyebben és nehezebben megvalósítható célok. Van, amihez több, és van, amihez kevesebb lelkierő kell. De egyes célokhoz miért is kell olyan sok lelkierő?  Miért olyan nehéz őket meglépni? Milyen érzéseket vált ki belőled, amik miatt inkább halogatnád? De akkor miért akarod mégis? Mit eredményezne az életedben a megvalósulása és mindez mibe kerülne? Megérné? Ilyen és hasonló kérdéseken érdemesebb töprengeni, mint egyszerűen rávágni, hogy jövőre.

Na szóval ezért nem tartom jó ötletnek az újévi fogadalmakat. Inkább az év minden napja legyen termékeny és tervekkel teli.

Ha érdekel, hogy milyen érzelmek és mozgatórugók alakítják az életedet és hogy hogyan lehet kis változtatásokkal hatalmasat fordítani a sorsodon, gyere el velünk A legjobb önmagad tréningre!

Aztán a végén még lehet, hogy az újévi fogadalmadat is megtartod 😊

BÚÉK!

buek_gilanyi_coach

Iratkozz fel a hírlevélre

Inspirálódj és tanulj

Oszd meg mással is!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Szeretném olvasni a hírlevelet